drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitsinthetop
HitsInTheTop
Luister
Nu

Timothy na heftige periode weer terug met nieuwe single ‘Uit Balans’

Na zijn eerste single ‘Stop De Tijd f.t. Tricky Gullivan’ en zijn deelname aan het SBS6 programma ‘The Next Boy/Girl band’, heeft Timothy zichzelf gefocust op zijn werk en privéleven en daar ervaringen uit opgedaan die terug komen in zijn nieuwe single ‘Uit Balans’.

Een confronterend en toch pakkend nummer over slechte invloeden van buitenaf. Ondanks de heftige lading die de tekst met zich mee draagt, is het een dansbaar en catchy nummer geworden wat zondermeer een breed publiek zal aanspreken.
Timothy schreef zelf de tekst die vertelt over een moeilijke periode uit zijn leven waar hij door alle media aandacht door verkeerde mensen op een slechte manier beinvloed werd en uit balans raakte.
‘Uit balans’ is mijn eerste soloplaat waarin ik mijn verhaal vertel over een voor mij persoonlijk heftig hoofdstuk uit mijn leven. Een situatie waarin veel mensen zichzelf zouden kunnen herkennen’, aldus Timothy.

Bekijk hier de videoclip : Timothy - Uit Balans

Meer informatie : Facebook Timothy
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren