drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
geen
Luister live!
Of luister via onze app!

Nieuwe Single Erwin Weitering - Vakantie In Nederland !

Met de nieuwe single “Vakantie in Nederland” heeft Erwin Wetering volgens kenners de zomerhit 2019 in handen. Het zou ook zomaar eens kunnen lukken.
De tekst, geschreven door Frank Swenne die ook verantwoordelijk is voor de muziek, beschrijft de misère die mensen meemaken als ze naar het buitenland op vakantie gaan. Helemaal niet nodig zingt Erwin. Gezien de heerlijke temperatuur en de prachtige plekjes hoeft je niet ver te reizen. “Gewoon de camping in eigen land” klinkt het tussen de jaren 70 klankjes door.

Na “Hey, Hey ga je mee”? weet Erwin wel wat feesten is. Hij is enthousiast en gaat vele podia en kroegen bezoeken met deze single. Wat denk je van alle campings roept hij vrolijk onderuit gezakt in zijn stoel. Het genot straalt van zijn gezicht.

En trots mag hij zeker zijn want “Vakantie in Nederland” krijgen velen al niet meer uit hun hoofd. Een prachtige productie van Martin Sterken uitgebracht op het DSS label.

Laat de zomer maar komen want Erwin is er klaar voor.

Meer informatie : Facebook Erwin Weitering
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren