drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitsinthetop
HitsInTheTop
Luister
Nu

Dennis Alberti - Mag ik vannacht bij je slapen

Week 39 - 2015 Dennis Alberti - met zijn nieuwe single “Mag ik vannacht bij je slapen”

Ja zeker dit is de kleinzoon van Willy. Na een veel werk in de muziek op de achtergrond was het na zijn deelname aan “Bloed,Zweet en tranen” dat Dennis het gevoel kreeg om meer op de voorgrond te treden, de muziek is natuurlijk met de paplepel ingegeven met opa Willy en Tante Willeke. Met deze debuut single geeft deze sympathieke Amsterdammer meteen het goede geluid af, uptempo gezellig en een heerlijk stemgeluid.


Een Verborgen talent met een gouden keeltje en telg uit een artiestenfamilie!

Het is nu de hoogste tijd om deze spontane en goedlachse Amsterdamse zanger nog beter te leren kennen!

Dennis Alberti werd op 8 oktober 1975 geboren in Amsterdam. Vanaf zijn geboorte was het de liefde voor muziek wat er met de paplepel werd ingegoten. Op 6 jarige leeftijd beklom Dennis al voor het eerst het podium om tijdens het Jordaan festival in duet met Opa Willy Alberti “De glimlach van een kind” te zingen. Op latere leeftijd was Dennis bij zijn Tante Willeke backing vocalist.

Na jarenlang op de achtergrond te zijn gebleven, wil Dennis nu zoveel mogelijk zelf op de bühne en in de spotlights staan! Want zingen is waar zijn passie naar uit gaat!

Na zijn deelname eind 2014 aan het SBS 6 programma “Bloed, Zweet & Tranen” waarin Dennis landelijke bekendheid kreeg door zijn televisie optreden tijdens de liveshow, was hij een tijdlang vaste huiszanger bij restaurant Contra’73 en treedt hij momenteel wekelijks op bij diverse evenementen door het hele land.

Dennis heeft ’n eigen, warm stemgeluid en weet met dat talent en zijn symphatieke uitstraling het publiek voor zich te winnen. “Mag ik vannacht bij je slapen?” is het muzikale startsein om zijn eigen repertoire ten gehore te brengen en het volgende hoofdstuk in de nog prille maar stormachtige carrière van Dennis Alberti.  De productie van deze opvallende single ligt in handen van het succesvolle duo Emile Hartkamp & Norus Padidar.

Dennis Albert……………………Een veelbelovend artiest waar men nog veel van zal horen!

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren