Dennis Alberti - Mag ik vannacht bij je slapen

Week 39 - 2015 Dennis Alberti - met zijn nieuwe single “Mag ik vannacht bij je slapen”

Ja zeker dit is de kleinzoon van Willy. Na een veel werk in de muziek op de achtergrond was het na zijn deelname aan “Bloed,Zweet en tranen” dat Dennis het gevoel kreeg om meer op de voorgrond te treden, de muziek is natuurlijk met de paplepel ingegeven met opa Willy en Tante Willeke. Met deze debuut single geeft deze sympathieke Amsterdammer meteen het goede geluid af, uptempo gezellig en een heerlijk stemgeluid.


Een Verborgen talent met een gouden keeltje en telg uit een artiestenfamilie!

Het is nu de hoogste tijd om deze spontane en goedlachse Amsterdamse zanger nog beter te leren kennen!

Dennis Alberti werd op 8 oktober 1975 geboren in Amsterdam. Vanaf zijn geboorte was het de liefde voor muziek wat er met de paplepel werd ingegoten. Op 6 jarige leeftijd beklom Dennis al voor het eerst het podium om tijdens het Jordaan festival in duet met Opa Willy Alberti “De glimlach van een kind” te zingen. Op latere leeftijd was Dennis bij zijn Tante Willeke backing vocalist.

Na jarenlang op de achtergrond te zijn gebleven, wil Dennis nu zoveel mogelijk zelf op de bühne en in de spotlights staan! Want zingen is waar zijn passie naar uit gaat!

Na zijn deelname eind 2014 aan het SBS 6 programma “Bloed, Zweet & Tranen” waarin Dennis landelijke bekendheid kreeg door zijn televisie optreden tijdens de liveshow, was hij een tijdlang vaste huiszanger bij restaurant Contra’73 en treedt hij momenteel wekelijks op bij diverse evenementen door het hele land.

Dennis heeft ’n eigen, warm stemgeluid en weet met dat talent en zijn symphatieke uitstraling het publiek voor zich te winnen. “Mag ik vannacht bij je slapen?” is het muzikale startsein om zijn eigen repertoire ten gehore te brengen en het volgende hoofdstuk in de nog prille maar stormachtige carrière van Dennis Alberti.  De productie van deze opvallende single ligt in handen van het succesvolle duo Emile Hartkamp & Norus Padidar.

Dennis Albert……………………Een veelbelovend artiest waar men nog veel van zal horen!

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..