Luister Online radio

drenthe
Muziekmix
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Andries van den Brink pakt zangcarrière met ‘Eens wordt alles weer anders’ serieus aan!

Vrijdag 28-6-2019 presenteerde Andries van den Brink zijn nieuwe single ‘Eens wordt alles weer anders’ op Camping De Konijnenberg in Harderwijk. Ondanks de hitte kan Andries terugkijken op een geslaagd evenement waar veel publiek op afkwam. I.v.m. de eventuele geluidsoverlast en vergunningen moest de release party binnen plaatsvinden. Andries is dan ook erg trots op het publiek dat de moeite nam om hierbij aanwezig te zijn.

Andries zingt al meer dan tien jaar, maar heeft de laatste drie jaar behoorlijke stappen in de goede richting weten te zetten door alles professioneel aan te pakken. ‘Ik heb geïnvesteerd in een goede geluidsset en inmiddels al een behoorlijk aantal optredens verzorgd. Mijn eigen vrouw Manuela is mijn geluidsvrouw en gaat altijd met me mee. De volgende stap die ik wilde zetten was het uitbrengen van een eigen single’, vertelt Andries.
Na grondig speurwerk kwam hij in contact met Sonic Solutions. Hij besprak met producer Joris van Dijk waar het nummer aan moest voldoen. ‘Ik gaf aan dat wij een moeilijke tijd achter de rug hadden en dat graag in het nummer verwerkt wilde zien. Daarnaast vond ik dat de accordeon niet mocht ontbreken. Joris heeft vervolgens Pascal de Vormer benaderd die de tekst heeft geschreven. Ik ben heel erg tevreden over de tekst, de melodielijn en de sound. Ik denk dat ik daar voorlopig wel even mee verder kan’, meent de 37 zanger uit Harderwijk.
Bijzonder noemt Andries ook de samenwerking met Rood-Hit-Blauw platenbaas Ronald Visch. ‘Ik vertelde mijn plannen met een zakenrelatie. Dat bleek een broer van Ronald te zijn. Hij stelde voor om met Ronald in gesprek te gaan. We hebben mooie plannen gemaakt die de komende tijd uitgewerkt gaan worden’, aldus Andries, Het gehele gezin van Andries is te zien in de clip die opgenomen is door Karl Kaspers ( Kaska Producties).

Bekijk hier de videoclip : Andries - Eens Word Alles Weer Anders

Meer informatie : www.andriesvdbrink.nl
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren