Luister Online radio

drenthe
Muziekmix
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Met het gloednieuwe album: ‘Liever bij Jou’, brengt Jannes een ode aan zijn fans !

Op 5 juli is het album uitgekomen van de succesvolle zanger Jannes. Het nieuwe album draagt de naam ‘Liever Bij Jou’ en telt maar liefst 14 liedjes.


Twee jaar na zijn succesvolle album ‘Gevoel Van Samen Zijn’, dat met een gouden plaat werd beloond, lanceert Jannes een gloednieuw studio-album. De bewust gekozen albumtitel: ‘Liever Bij Jou’, is de enige juiste vertaling, van wederom een fantastisch album, dat geheel in harmonie is met Jannes zijn gevoel van het afgelopen jaar.

Jannes weet waar hij het liefste is

Het album is tot stand gekomen met zijn vaste schrijf- en productieteam. Daarnaast schreef Jannes zelf ook mee aan één liedje op het nieuwe album. Het “oude” nummer ‘M’n Meisje Uit Arcadia’ kreeg een make-over en is onderdeel van de liedjes op het album. De track getiteld ‘Laat Vandaag De Zon Maar Schijnen’ is de eerste single van Jannes, dat vorig jaar november uitgebracht werd, als voorloper op dit fantastische nieuwe album. Met de titel laat Jannes weten waar hij het liefst is: Bij zijn fans, vandaar: “Liever Bij Jou”!
Jannes in een reactie:

“Het kostte ook deze keer weer figuurlijk ‘bloed’, letterlijk veel ‘zweet’ en er vloeide af en toe ook een ‘traan’. Na 2017, dat een jaar met hoogte- en dieptepunten was, heb ik ook deze keer de lat voor mijzelf hoog gelegd. Ik heb er bewust voor gekozen om het in 2018 iets rustiger aan te doen en te genieten van mijn familie en optredens. Ook heb ik mij voorgenomen om een knaller van nieuwe CD voor mijn fans te maken en ik denk dat het mij deze keer weer is gelukt is. Ik wens iedereen alvast heel veel luisterplezier.”

Tracklist : 
1: Wel Of Niet
2: Laat Vandaag De Zon Maar Schijnen
3: 'K Vraag Het Jou Alleen
4: In Gedachten Fluister Ik Jouw Naam
5: De Nacht Is Lang Genoeg
6: Het Mooiste Meisje Van De Klas
7: Ik Ben Veel Liever Bij Jou
8: Mijn Liefde Is Alleen Voor Jou
9: Dans Met Mij Tot Morgenvroeg
10:'N Gebroken Hart
11:Nog Steeds Zijn We Samen
12:Wat 'N Ander Ook Zegt
13:Als Je Me Vraagt
14:M'n Meisje Uit Arcadia

Bekijk hier de videoclip van Wel of niet : Jannes - Wel Of Niet

Meer informatie : www.jannesonline.nl
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren