Luister Online radio

drenthe
Muziekmix
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Jan Grotedag komt met een nummer met een knipoog : Ben Je Soms Jaloers Op Mij !

Jan Grotedag geboren onder de naam Jan Grandia in Haarlem en nu wonende in IJmuiden komt met een nieuwe single “Ben je soms jaloers op mij” Het is een nummer met een boodschap, met een dikke vinger naar mensen die andere mensen de grond indrukken. Iedereen heeft een eigen talent en een ieder op een ander eigen vlak, dus daar mag een ander niet over oordelen vind Jan, vandaar dit nummer.
Jan is al vanaf zijn 6e bezig met muziek. Hij is begonnen met gitaar spelen en heeft dat jaren als hobby gedaan. Hij heeft de muziek op gegeven moment 20 jaar laten liggen, omdat hij een computerbedrijf was begonnen, en dat koste hem heel veel tijd. In 2010 is hij weer serieus met muziek bezig gegaan en heeft destijds in diverse bandjes gespeeld als gitarist tot men hem een keer liet zingen en toen was er een nieuwe zanger geboren. Het volkse repertoire gaat zijn voorkeur naar uit, maar hij brengt eigenlijk elk repertoire zonder moeite ten gehore. Dat Jan Grotedag een groot hart heeft voor muziek blijkt wel uit de vele deelnames ’s aan talentenjachten in heel Nederland, zo heeft hij ook meegedaan aan TV programma’s als Popstars en The Voice of Holland en heeft hij een talentenjacht gewonnen bij Café Riviera in Amsterdam.

Zijn echte doorbraak kwam via YouTube als deel van de Deugnieten, die met het zwarte pietenlied in korte tijd meer dan 70 duizend views kregen. Nu dus “Ben jij soms jaloers op mij” waar Jan een lange neus trekt naar mensen die wat van een ander vinden.

Bekijk hier de videoclip : Jan Grotedag - Ben Je Soms Jaloers Op Mij

Meer informatie : Facebook Jan Grotedag
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren