Luister Online radio

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


De zingende timmerman Jan Schneider debuteert met feestelijke Hazes cover : Een Vriend !

Zanger Jan Schneider is geboren in Den Haag en woonachtig in Zoetermeer waar hij als zelfstandig ondernemer met veel plezier werkzaam is als Timmerman. Zingen is in eerste instantie alleen een leuke hobby, totdat precies een jaar geleden vrienden hem voor de grap opgeven voor een talentenjacht in ‘Café Het Afzakkertje’ in Leidschenveen. Tot zijn verbazing eindigt Jan als 2e, waarna hij regelmatig gevraagd wordt om optredens te verzorgen. Door alle positieve reacties besluit Jan om serieus met een muziekcarrière aan de slag te gaan.

Hij gaat hiervoor een samenwerking aan met de gerenommeerde producer Peter van Kesteren en samen besluiten zij om de oude Hazes cover ‘Een vriend’ in een nieuw jasje te steken.  Naast de arrangementen van Peter van Kesteren, de gitaarpartijen van Rob Muilmeester, is niemand minder dan Manfred Jongenelis verantwoordelijk voor de prachtige accordeon partijen.

‘Ik ben supertrots op deze eigentijdse feestversie van ‘Een vriend’ en hoop dat deze debuutsingle gaat aanslaan bij het grote publiek’, aldus Jan schneider.

Clip-productie door Jaap van Didden, release TipTopNL en digitale-promotie UltimateDisk.

Bekijk hier de videoclip : Jan Schneider - Een Vriend

Meer informatie : Facebook Jan Schneider
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.