Luister Online radio

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Nieuwe Single Youri Sprenkels : Ik Zit Hier Met Mijn Foto's !

Wist u dat.. Youri Sprenkels begin deze eeuw als peuter al stond mee te zingen met de liedjes van André Hazes? Het was dan ook geen verrassing dat de Brabander, nadat hij zich als tiener meer en meer begon te ontwikkelen, later in de entertainmentwereld opduikt. In eerste instantie alleen achter de draaitafels maar zodra hij zanglessen gaat volgen, wordt al snel duidelijk waar zijn ambities liggen; namelijk het publiek vermaken als zanger/entertainer! In 2016 glundert Youri dan ook van oor tot oor als zijn allereerste single verschijnt. Het liedje ‘Ik Moet Me Laten Gaan’, is goed ontvangen en vormde de inleiding richting een misschien wel veelbelovende carrière.

Na ‘Ga Toch Met Me Mee’, ‘Toen Ik Jou Zag’, ‘Eén Blik Van Jou’ en de feestelijke versie van ‘Gewoon Weer Opnieuw’ dat afgelopen februari aan het publiek werd voorgesteld, verschijnt nu de zesde single van de 21-jarige Youri. ‘Ik Zit Hier Met Mijn Foto's’ is geproduceerd door Frank Verkooyen in The Boom! Music studio in Breda en gaat over een vakantieliefde die node wordt gemist! Waar is ze toch gebleven? Blijven het herinneringen of…? Deze geslaagde smaakvolle en uptempo track is vanaf 7 augustus te verkrijgen en beluisteren via de streamingsdiensten en downloadshops.

Bekijk hier de videoclip : Youri Sprenkels - Ik Zit Hier Met Mijn Foto's

Tot slot nodigt Youri iedereen graag uit zijn onlangs gelanceerde eigen website eens te komen bewonderen via: www.yourisprenkels.nl
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.