Luister Online radio

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Quincy terug met ballad : Elke Nacht !

Quincy wil alleen singles uitbrengen waar hij volledig achter staat. Daarom heeft hij de afgelopen twee jaren geen singles uitgebracht, maar gewacht op de juiste. Deze heeft hij gevonden in 'Elke nacht'. 
In mei 2017 bracht Quincy 'Wat doe jij uit'. Hij wilde daarna met een opvolger komen, maar dit duurde langer dan verwacht. "Ik wil niet een single uitbrengen om het uitbrengen.", aldus Quincy. Hij wil een single uitbrengen waar hij voor de volle 100% achter staat. Dit heeft hij met de nieuwe single 'Elke Nacht'.

'Elke Nacht' is afkomstig van de Mexicaanse componist Armando Manzanero en de Nederlandse tekst is geschreven door Jules Theeboom. Deze ballad is niet de enige single waar Quincy de afgelopen tijd aan heeft gewerkt, want de volgende (up-tempo) single ligt ook alweer klaar.

Dat er de afgelopen tijd geen single is uitgebracht, wil niet zeggen dat Quincy heeft stilgezeten. Afgelopen mei gaf hij nog een uitverkocht concert in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Daarnaast zijn alweer plannen voor een andere locatie voor 2020.

Bekijk hier de videoclip : Quincy - Elke Nacht

Meer informatie : www.quincy.nl
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.