Luister Online radio

drenthe
Muziekmix
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitradio
Hitradio
Luister
Nu

Nieuwe Single Diana Honig : Laat Me Maar Alleen !

Het lied “Laat me maar alleen” van de Nijmeegse volkszangeres Diana Honig is op single verschenen. Het lied stond op haar album “Mijn Leven’dat enkele jaren geleden uitgebracht werd. Echter de vraag naar het liedje werd alsmaar groter. Reden voor producer Huub Arents, die ook tekent voor de muziek en tekst, om het lied op single uit te brengen. De meezinger, met een prachtige accordeonpartij gespeeld door accordeonist Bart IJkhout, past precies in het genre van Diana die al van kinds af aan zingt.

Tijdens een benefietconcert in 2012 leerde zij zanger Ron de Ridder kennen. Van hem leerde zij de kneepjes van het vak. In dat zelfde jaar verscheen haar eerste single “Ga jij maar naar die ander” geschreven door Ron de Ridder. De single werd door het publiek goed ontvangen en in 2013 nam zij het duet “Omdat ik van je hou” op met Ron. In het zelfde jaar verscheen haar tweede solo single “ Je hoeft me niet te zeggen”. Ook nam zij enkele duetten op met de Groesbeekse zangers Helen Liebers. Diana is een veelgevraagd zangeres die tijdens haar optredens haar spontaniteit toont aan het publiek en daardoor niet voor niets “een vrolijke Nijmeegse meid” wordt genoemd.

Bekijk hier de videoclip : Diana Honig - Laat Me Maar Alleen

Meer informatie : Facebook Diana Honig
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren