Luister Online radio

drenthe
Muziekmix
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Nieuwe Single Brian Voet : Waar Is De Liefde !

Zijn naam verschijnt al regelmatig tussen gerenommeerde topartiesten, hoewel hij eigenlijk nog betrekkelijk kort actief is in de Nederlandstalige muziekscene.  Pas zo’n drie jaar geleden greep Brian Voet uit Oss officieel de microfoon om aan de slag te gaan als zanger en kort daarna nam hij zijn eerste repertoire op in de studio. Dit bleef niet onopgemerkt in de professionele muziekindustrie want het toonaangevende label NRGY Music bood hem terstond een contract aan en afgelopen september won Brian Voet de Buma NL Talent Award als grootste talent.

Nederlandstalige pop is het genre waarin hij het liefst zingt en de succesrijke samenwerking met hitschrijver Robert Dorn uit Leeuwarden heeft weer een voortreffelijke nieuwe single opgeleverd ‘Waar Is De Liefde’, een track die ongetwijfeld de nodige aandacht op radio en clipstations zal krijgen. Pascal Verlinden van Redgellmedia is opnieuw verantwoordelijk voor de videoclip.

Bekijk hier de videoclip : Brian Voet - Waar Is De Liefde

Meer informatie : www.brianvoet.nl
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren