Luister Online radio

drenthe
Muziekmix
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Nieuwe Single Joop Obama And The Presidents : Ik Ben Een Man !

Joop Obama & The Presidents zijn een relatief nieuwe band, afkomstig uit Friesland. De tweede single verschijnt deze week en is getiteld: “Ik ben een man”. Het liedje is geschreven door bassist Erik Pluister. Het is de opvolger van de single “Autocross” die in het voorjaar verscheen. Het nummer is opgenomen in The Office Studio te Witmarsum en is geproduceerde door Gosse Pieter de Vries & Dylan van der Feen.

Joop Obama & The Presidents hebben in hun korte bestaan al vele succesvolle optredens gedaan. Zij speelden oa. op Bregepop, Aaipop, en ze stonden in oktober nog op het podium voor 2000 man tijdens het jubileum concert van de Suskes in Franeker. Ook speelden zij in het voorprogramma van Bökkers in Neushoorn en hebben al menig tentfeest opgeschud.
Deze jonge energieke band speelt live een mix van bekende meezingers, boerenrock en gewoon lekkere stevige top 100 muziek.
Een aanrader voor elke tent of zaal!
Band bestaat uit:
Anne – Symen Abma: Drums
Jelger Vlas: Gitaar
Erik Pluister: Bas
Joram Dijkstra: Vocals

Bekijk hier de videoclip : Joop Obama En The Presidents - Ik Ben Een Man

Meer informatie : Facebook Joop Obama En The Presidents
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren