Luister Online radio

drenthe
Muziekmix
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Loek Duinmeyer zingt gevoelig lied over afscheid in euthanasie !

Singer Songwriter Loek uit Heerhugowaard Noord Holland brengt een gevoelig lied uit over afscheid in euthanasie met ‘Je Stem in de Wind’. In iedere noot zit dan ook een traan, maar toch ook het geluk wat hij samen met zijn geliefde vrouw gedeeld heeft.
Loek heeft zich gespecialiseerd in het maken van liedjes over stad, dorp en streek. In het boek Musical van Water en Land vertelt hij het verhaal achter de liedjes op de 3 albums die hij uitbracht. Verhalen over leven en overleven in Noord-Holland vanaf zijn roots in Alkmaar tot zijn muzikale kijk nu op de mooie plekjes en gebeurtenissen om hem heen in Noord-Holland. Maar brengt nu een gevoelig lied uit over afscheid en euthanasie met de single ‘Je Stem in de Wind’.

Er wordt wel eens beweerd dat de mooiste liedjes uit diepe ellende worden geboren. Toen het Loek duidelijk werd dat hij zijn grote liefde zou gaan verliezen aan longkanker heeft hij daarom ook een uiterste poging gewaagd om het mooiste lied van de hele wereld voor haar te

schrijven om zo de emoties over te kunnen brengen die voortkomen uit het besluit van zijn vrouw om het onvermijdelijke einde in euthanasie af te sluiten. In iedere noot zit dan ook een traan, maar toch ook het geluk wat zij samen gedeeld hebben.

Vanaf de eerste ontmoeting in 1975, tijdens een optreden van de Dizzy Mans Band in ‘t Rode Hert’ in Egmond, heeft muziek bij hen een grote rol gespeeld in het leven. Bij het eerste lied wat hij ooit voor haar zong speelde hij op zijn 12-snarige Eko-Ranger gitaar.

Ook ‘Je Stem in de Wind’ speelt hij daarom op deze populaire gitaar uit de zeventiger jaren. Vanaf die tijd wordt je dan ook met de wind mee de wolken ingezogen in de videoclip die hij als monumentje voor haar heeft gemaakt.

Bekijk hier de videoclip : Loeksband - Je Stem In De Wind

Meer informatie : www.loeksband.nl
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren