Luister Online radio

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Muziekcarrière van Chris Bruijn krijgt met ‘Wanneer Jij Lacht’ vervolg !

Chris Bruijn meldt trots dat er een vervolg komt op z’n debuutsingle ‘Al jouw tranen’ die in mei van dit jaar het levenslicht zag. ‘De reacties die ik kreeg waren enorm. De single werd door een groot aantal radiostations erg goed opgepakt en was wekenlang dagelijks te horen. Ik hoop dat de opvolger ‘Wanneer jij lacht’ ook weer kan rekenen op veel airplay’, vertelt Chris.

Dat een goed team om je heen belangrijk is weet Chris ondertussen. ‘Ger Oerlemans en Bert Schenau hebben me de juiste weg laten volgen. De nieuwe single is het tegenovergestelde van m’n eerste single waarin bedrog bezongen werd. Lachen blijkt een echt medicijn te zijn waar velen gelukkig van worden. Het is wel een oud liedje van Co van Raaijen die door Ger Oerlemans compleet opnieuw is opgebouwd. Meewerkende muzikanten zijn Daniël Metz, Marcel Fisser en voor het koorwerk werd Ingrid Simons opgetrommeld. Ik ben in ieder geval heel erg tevreden over het verfrissende sausje dat er overheen gegoten is’, glundert Chris.

Bekijk hier de videoclip : Chris Bruijn - Wanneer Jij Lacht

Meer informatie : Facebook Chris Bruijn
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.