DAB+, Kabelradio, TV en Internet

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
Studio 4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Nieuwe Single Bert Zwier : Hoe Zou 't Daarboven Zijn !

Je hebt van die liedjes, die hoor je…..en je krijgt ze gewoon domweg  niet meer uit je hoofd. Dit noemen ze ook wel de bekende oorwurm binnen de muziek. Dat kan de klank zijn, de melodie….de sfeer maar ook de kreet of het verhaal van het liedje in combinatie met de zang en het arrangement. Nou, laat dit nu net het geval zijn bij het meer dan gezellige en aanstekelijke liedje van Bert Zwier   “Hoe zou ’t daarboven zijn”. Een vraag waar we met z’n allen geen antwoord op weten, en juist meer dan ’n goede reden om het leven hier al te vieren, want een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.
De vrolijke Bert Zwier, in het Noorden van het land beter bekend als de Zingende Visboer, geniet zeker….is vol humor en laat de zalen waar hij ook staat te zingen feestend achter, en deze heerlijke nieuwe  Feestelijke single zal daar zeker een schepje bovenop gooien. Wat ons betreft kan deze single zich meten met al dit soort liedjes zoals, ‘Liever te Dik in de Kist” of “De Vrolijke Koster’. Kortom mag deze single niet ontbreken in welke Kroeg of Feest waar dan ook in Nederland.

Meer informatie : Facebook Bert Zwier
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.