Luister Online radio

drenthe
Muziekmix
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitradio
Hitradio
Luister
Nu

Michael Nobbe - Sterker dan voorheen

Tipper van de week 10 - ZWAAGDIJK – Toen Michael Nobbe 24 jaar was, heeft hij op bekende nummers eigen teksten geschreven. Nu, 20 jaar later, is hij er klaar voor om zijn eigen nummers uit te brengen. De single ‘Sterker dan voorheen’ is zijn zelf geschreven debuutsingle.

 

 De nummers die Michael destijds heeft geschreven, heeft hij altijd op een cd’tje bewaard. De teksten schreef hij op de muziek van grote hits van toen. Het is tijd om deze te gaan gebruiken, want hij is er klaar voor. Nu zijn optiekzaak goed loopt, heeft hij er de tijd en de financiële middelen voor om zijn carrière als zanger een boost te geven.

 “Eigenlijk koop ik mijn eigen schuldgevoel weg”, grapt Michael Nobbe. Hij treedt al meerdere malen per week op, maar hij wil net iets meer. Hij wil naamsbekendheid creëren, zodat hij niet langer alleen de zanger uit de regio is. “Als ik iets wil, moet ik het nu doen. Dan kan ik later nooit spijt krijgen, omdat ik het niet heb geprobeerd”. De single ‘Sterker dan voorheen’ is het begin van Michael zijn weg van zanger naar artiest.

De single is een nieuwe, frisse versie van de hit van Tina Turner: ‘River deep mountain high'. De single ‘Sterker dan voorheen’ van Michael is ingespeeld met live instrumenten, geproduceerd door Bram Koning en opgenomen in de studio van Jeroen Dirksen.

Website:  http://www.michaelnobbe.nl

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren