drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
geen
Luister live!
Of luister via onze app!

DJ NELIS – WIE DENK JIJ WEL WIE IK BEN (HOU VAN MIJ)

DJ NELIS – WIE DENK JIJ WEL WIE IK BEN (HOU VAN MIJ)

In een korte tijd 170.000 views op YouTube, bijna 50.000 plays op Spotify; we kunnen hiermee spreken van een HIT voor DJ Nelis “Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben (Hou Van Mij)”. Dat dit ook anderen is opgevallen bewijst dat er nu coverversies opduiken van deze kneiter. Dat betekent dat het gewoon een fantastisch goed liedje is. Even een stukje geschiedenis: een jaar of 8 geleden verscheen dit liedje al op de markt in ballad vorm. Het leek DJ Nelis een goed idee om dit “vergeten” liedje in een nieuw jasje te steken met een compleet nieuw arrangement. Het bleek een schot in de roos, en de populariteit van “Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben (Hou Van Mij)” breidde zich als een olievlek uit over Nederland.

Binnen Brabant is DJ Nelis in de buurt van zijn woonplaats Made al een bekend gezicht en herkenbare stem door de microfoon. Als opkomend Party-DJ is hij druk bezig om nu ook buiten de omgeving van Breda mensen te laten zien wat een gezellige avond is. In 2012 heeft DJ Nelis zijn werkterrein verder uitgebreid buiten de eeuwige draaitafel. Het nummer “Schudden”, uitgebracht in samenwerking met plaatsgenoot Arjon Oostrom, welke uitgroeide tot een enorme hit. In 2013 won DJ Nelis al de Vakjuryprijs tijdens een DJ Contest in De Après Skihut in Rotterdam. Onlangs heeft DJ Nelis de prijs 'POPULAIRSTE OPKOMENDE PARTY DJ' uitgereikt gekregen op de Party Awards 2015.
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren