Grad Damen - Dat zou ik jou echt beloven

Tipper van de week 15 - Nieuwe single van Grad Damen weer echt volks Met z’n nieuwe single ‘Dat zal ik jou echt beloven’ keert Grad Damen weer terug naar z’n roots. Van het uitstapje dat in 2015 gemaakt werd naar het vlotte Latino-achtige nummer ‘Van de avond maken wij een Fiësta’, heeft hij nog geen moment spijt.
‘Het was temperamentvol, had passie, veel energie en bovendien een commerciële melodie. Samen met Emile Hartkamp & Norus Padidar is nu weer een echt volks nummer ontworpen’, vertelt Grad. ‘Het is een hele leuke plaat geworden. In eerste instantie was het de bedoeling om een paar vlotte singles achter elkaar te brengen, maar die echte volkse muziek blijft wel een beetje door mijn bloed kruipen. In de Arnhemse Goldstar Studio zijn de afgelopen twee maanden veel ideeën besproken. Tijdens het uitwerken hiervan kwamen we telkens tot de conclusie dat je iets moet maken waar je goed in bent. Bovendien ben ik van mening dat ik een ambachtsman ben en wil altijd een goed en mooi product op de markt brengen. Daar denk ik commercieel verder niet over na. Ik breng liever twee keer per jaar iets uit wat ik heel erg mooi vind, dan dat ik standaard 3 of 4 singles uitbreng omdat het moet’, aldus Damen.

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..