Luister Online radio

drenthe
Drenthe & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Charlene - Mijn hart kent geen geheimen

Charlène is al op zeer jonge leeftijd gek op Nederlandstalige muziek. Hoewel je van een meisje van haar leeftijd destijds verwachtte fan te zijn van bijvoorbeeld Britney Spears ging haar voorkeur toch uit naar Marianne Weber (die haar ontdekt heeft) en Frans Bauer.

In het voorjaar van 2000 maakte het grote publiek kennis met Charlène in het televisieprogramma Your Big Break waar ze haar eerste single 'De laatste reis' uitbracht. In datzelfde jaar verzorgde zij een gastoptreden met Frans Bauer en Marianne Weber. In 2002 verscheen haar debuutalbum "Charlène", dat geproduceerd werd door Emile Hartkamp. In 2004 volgde het album "Zomer in mijn hart". In 2006 kwam de cd "Vandaag is mijn dag" uit, waarop de hitsingle "Boem, boem, boem" staat. Beide albums werden ook door Hartkamp geproduceerd.

2005 is voor haar een succesjaar, zeker op privégebied. Ze behaalde haar schooldiploma en slaagde in één keer voor haar rijbewijs. Ook mag ze graag in haar vrije uurtjes paardrijden. Charlène is spontaan en zeer geliefd bij haar fans. Ze is daarom een graag geziene gast bij menig optreden en vele studio's van regionale radiostations in Nederland, maar op de eerste plaats natuurlijk om haar stem.

Op 22 februari 2008 verscheen de eerste single van haar album, genaamd "Twiedeliedie". Haar vierde album "Hé, Hallo!" verscheen eind maart 2008. Charlene heeft in maart 2012 een single genaamd "Als Je Alles Hebt" uitgebracht samen met de Berlicumse volkszanger John de Bever. Verder bracht ze in 2014 "Mijn Grote Liefde" uit. In de Zomer van 2015 score ze met de zomersingle "Ik heb geen woorden nodig". 

Nu haar nieuwe single: Mijn Hart Kent Geen Geheimen.


Bron: http://www.charlenedelange.nl/
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren