Luister Online radio

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Kevin Heiman - Bam!

Nieuwe single voor Kevin Heiman heet "BAM!"Van de Limburgse zanger en entertainer Kevin Heiman verschijnt op 28 oktober, de nieuwe  single 'Bam!'. Voor dit nummer zocht Kevin de samenwerking op met Kees Tel, die een lekkere moderne, uptempo track voor Kevin maakte. 


Met 'Bam!' gaat Kevin verder met zijn opmars in de muziek branche. Zijn eerdere singles 'Jij bent de zon in m'n leven', 'Kom vergeet al je zorgen maar' en 'Wacht nog even' werden opgepakt door vele radiozenders en  Kevin was te gast bij vele zenders om zijn singles te promoten. Ook werden de clips op YouTube duizenden keren bekeken. Voor Kees Tel reden genoeg om de samenwerking aan te gaan met de zanger uit Limburg: "Je ziet dat Kevin de laatste paar singles een enorme groei heeft mee mogen maken. Naast zijn enthousiasme en een goed team, was die groei voor mij een reden om de samenwerking aan te gaan. De track Bam! is een lekkere moderne track geworden die het prima zal doen op de radio en op de buhne", alsdus Kees Tel.

Ook de nieuwe single van Kevin zal door ABC Entertainment uitgebracht worden. De radio- en Tv promotie zal door Dennis vd Kraan van Score Promotions gedaan worden.

Bij de single zal een videoclip gemaakt worden, die spoedig zal verschijnen op YouTube en de Tv-zenders.
Meer info: Klik hier
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.