drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitsinthetop
HitsInTheTop
Luister
Nu

VanMike - Altijd

DEDEMSVAART - In 2015 bracht VanMike zijn debuutsingle “Denk Groot” uit. Deze wordt nu opgevolgd door de nieuwe single “Altijd”. Deze single is anders dan de eerste en heel persoonlijk voor VanMike.

Het jaar 2016 is een bijzonder jaar, op 23 januari word ik voor het eerst vader. Van een lief en heel klein jongetje, genaamd Milan. De geboorte van mijn zoon is een gebeurtenis die in mijn geheugen geprent staat. Zo mooi en bijzonder. En daarnaast ook puur en overweldigend, vanaf het moment dat ik hem aanpakte direct na de geboorte. Ik wist het zeker, mijn tweede single zou gaan over Milan. Ik had meer dan genoeg inspiratie en schreef het nummer “Altijd”. De single is een popballad en vertelt het verhaal van de onvoorwaardelijk liefde tussen een ouder en een kind. Je kind gaat de wereld ontdekken, met vallen en opstaan. Je kind zal fouten maken, maar juist hiervan leren en met hernieuwde kracht weer doorgaan. In moeilijke tijden zul je er als ouder altijd voor je kind zijn. Dit deden ook mijn ouders voor mij.

Deze onvoorwaardelijke liefde zal iedere ouder herkennen, vanaf het moment dat je kind op de wereld komt. Iedere ouder wil het beste voor zijn of haar kind. In het nummer “Altijd” vertel ik aan mijn zoon dat het leven met ups en downs zal gaan, met veel vreugde, maar ook met verdriet. Met periodes waarin het niet gaat zoals jij dat wilt. Op die momenten wil ik dat hij weet dat ik er voor hem ben. Het is een feit dat niemand perfect is en dit maakt ieder mens ook uniek. Je bent goed zoals je bent en ik hoop dat ieder kind dat zal meekrijgen vanuit de onvoorwaardelijke steun van zijn of haar ouders, voor altijd.
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren