drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
geen
Luister live!
Of luister via onze app!

Double Single Elders

DOUBLE SINGLE RELEASE PETER ELDERS

Elders komt met een double. De nederpopzanger brengt op elf januari maar liefst twee nieuwe singles uit op één schijfje.


Dit is de tweede release die Peter Elders uitbrengt met platenmaatschappij Indieplant. Na de single ‘Liefde maar dan anders’, zijn de verwachtingen rond de double hooggespannen. Peter: “Ik heb alle vertrouwen dat zowel deze release als bijbehorende tour een groot succes wordt.”
Nieuw is de samenwerking met topmuzikanten Maarten de Groot en Lloyd Philippo, die medeverantwoordelijk zijn voor de invulling van het muzikale gedeelte. Dennis van der Kraan zal wederom de plugging en promotie op zich nemen.
De A-kant van de single, ‘Tranen van een vrouw’, is een liedje uit het komende theaterprogramma van Elders. In dit programma laat Elders zijn publiek meekijken in zijn absurde leven en liefdes, die beide bij voorbaat gedoemd lijken om te mislukken. “En dat ligt niet aan de vrouwen” onthult Peter Elders met de nodige zelfspot. Tijdens zijn show laat hij meer van zichzelf zien. Naast een gevoelig repertoire en persoonlijke verhalen betrekt hij ook het publiek ter plekke bij de invulling van het programma. Zo is elk optreden een belevenis, maar nooit hetzelfde.
Ook kun je Peter solo tegenkomen in de kleinere muziekcafés en podia. Onder de naam ‘Elders speelt met zichzelf’ brengt hij hier onder andere de tweede track van zijn release, getiteld ‘Was alles maar zo simpel’ ten gehore.
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren