DAB+, Kabelradio, TV en Internet

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
Studio 4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Ellen Jannink - De Weg Naar Jouw Hart

DEN NUL – ‘De weg naar jouw hart’ is de nieuwe single van Ellen Jannink.

Het nummer is de opvolger van debuutsingle ‘Geef het maar toe’ en is gisteren gelanceerd tijdens de cd-presentatie. De eerste reacties zijn lovend en ze kijkt terug op een succesvolle middag.
“Mijn schoonmoeder is een oud mensje van dik in de 70”, vertelt Ellen Jannink, “Zij belt mij vanmorgen op om te zeggen dat ze een hele leuke middag heeft gehad en dat ze dit plaatje toch net iets leuker vindt dan de eerste”. Dat zijn van die leuke reacties die de zangeres krijgt na haar single-presentatie gisteren in het Overijsselse Den Nul.
Het was erg druk tijdens de middag die in het teken stond van de nieuwe single ‘De weg naar jouw hart’. “Ik sta d’r van versteld wie er dan allemaal komen. Bijvoorbeeld mensen uit het dorp die ik niet zo goed ken. Dat mensen met dit schaatsweer naar de cd-presentatie gaan van Ellen Jannink”, lacht de altijd vrolijke zangeres.
Ellen ontving de single uit handen van Edwin van Hoevelaak. Hij is de producer haar twee solo-singles. Volgens Jannink snapt hij precies welke kant ze op wil. Al wil ze niet in een hokje gedrukt worden qua muziek, hij weet wel exact welke stijl zij heeft en wat bij haar past.
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.