Nieuwe Single Blond & Blauw : Losse Handjes!

Met carnaval in aantocht kon het niet uitblijven; een liedje over Camiel Eurlings en niet te vergeten alle andere 'echte' mannen die niet met hun tengels van hun vrouw af kunnen blijven.
Losse Handjes, gezongen door Blond & Blauw.


'We waren zo gelukkig en hij zei we gaan we voor, maar als meneer z'n zin niet krijgt, dan slaat ie helemaal door' valt te beluisteren in het refrein. De bedenkers van dit lied zijn ook de makers van het lied over Onno Hoes: 'Onno, mag ik je toyboy zijn?' , DE carnavalshit van enkele jaren geleden. Natuurlijk is het een liedje met een lach, maar mishandeling van vrouwen gebeurt vaker dan je denkt!

Inmiddels was over deze release van Blond & Blauw uitvoerig te lezen op de websites van De Telegraaf, Brabants Dagblad en Geen Stijl en op TV werd over deze carnavalshit uitvoerig bericht door o.a. RTL Boulevard, 1Limburg en zelfs Jinek!! Dé carnavalshit van 2018 lijkt hiermee geboren.
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren