Luister Online radio

drenthe
Muziekmix
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitradio
Hitradio
Luister
Nu

Verrassend, vurig, volwassen: VERSTAPPEN!

Ken je hem nog? De meezinger ‘Helemaal niets’ van Roland Verstappen? En de radioplaat “Zij Is Een Wonder” van hetzelfde debuutalbum? Terwijl de in 1993 door Peter Koelewijn geproduceerde hitsingle het nog steeds goed doet op menig karaoke feestje, komt de zanger anno 2017 met een nieuw geluid. Op het album ‘Oase van Licht’ laat hij als voorman van de band VERSTAPPEN horen hoe hij door de jaren muzikaal is gegroeid. De release was in september 2017 en verrast met een volwassen en vernieuwende Nederpop sound. Onveranderd is het vuur waarmee dit ten gehore wordt gebracht. Dat is niets minder dan in ‘93.

Lichtvoetige diepgang
Opnieuw beginnen, leren loslaten, naar liefde zoeken en kracht in jezelf vinden. Verstappen schikt er niet voor terug, maar maakt er muziek van. De band verwerkt de soms zware thema’s in een lichte melodie die klinkt als Nederlandstalige Americana. NL-Roots, noemen de mannen dat. Het resultaat van dit muzikale proces? Een kersverse CD die nergens zwaar aanvoelt maar wel ergens over gaat. ‘Oase van Licht’ varieert van swingende meezingers tot nummers die je aan het denken zetten. De volwassenheid, muzikaliteit en eigenheid waarmee dit gebeurt loopt als een rode draad door het album. Gemaakt vanuit een NEDERPOP traditie van Blof, Boeijen, De Dijk, B De Groot. Niet voor niets was Roland ooit gitarist bij Van Maasakkers en schreef hij liedjes voor o.a. René Karst.
Verstappen 2.0 en nieuwe single
Met Oase van Licht heeft Roland Verstappen, zoals we hem kennen uit de jaren 90, zichzelf muzikaal opnieuw uitgevonden. Met hetzelfde vuur als in zijn jonge jaren, maar nu met band en meer talent zien we een verbeterde versie van de muzikant. Of VERSTAPPEN hiermee weer tracks neerzet die over twintig jaar nog mee worden gezongen zal de tijd vertellen. Aan de kwaliteit van de muziek en het enthousiasme van de muzikanten zal het niet liggen. De single Oase Van Licht heeft het eind vorig jaar op de radio erg goed gedaan.
Nieuwe Single.
10 Januari zal de release zijn van een nieuwe versie van een van de beste liedjes van het album van VERSTAPPEN, namelijk VRIJ (single edit). Opnieuw opgenomen als single edit en gemixt door Patrick Muhren van studio Arnold Muhren. Een swingende en stevige up-tempo song over het recht op vrijheid en vrijheid van meningsuiting, gezamenlijkheid en tolerantie. Een lied over NU. Als 2e song staat de titelsong van het album ook op de schijf, OASE VAN LICHT (single edit).

Website :  www.rolandverstappen.nl
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren