drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
geen
Luister live!
Of luister via onze app!

Debuut EP voor Ruben Annink !

Ruben Annink (1998) is een singer-songwriter die tussen volksmuziek en Nederpop laveert. Met zijn gitaar is hij een moderne troubadour die zijn inspiratie haalt uit de verhalen van mensen om hem heen. De teksten van Annink schetsen herkenbare situaties voor iedereen en zijn melodieën blijven hangen. Annink begint zijn carrière jaren terug als straatmuzikant in Haarlem.
Als hij op zijn 14e een half jaar huisarrest krijgt na een alcoholvergiftiging, besluit hij zich helemaal op zijn muziek te storten. De dan nog jonge Annink verwerkt alles wat hem bezighoudt in muziek en ontwikkelt zijn gitaarspel tot zijn eigen stijl. Annink was eerder te zien in The Voice Kids en De Beste Singer-Songwriter van Nederland en scoorde hits met onder andere Monica Geuze en Keizer. Nu is het tijd voor de singer-songwriter om zijn eigen weg in te slaan met zijn eigen muziek. “Ik wil dat mensen zich herkennen in mijn muziek, dat is mijn drijfveer”, zegt de zanger over de muziek.

Ruben behaalde de platina status met 'Nu Of Nooit’ (met Monica Geuze & Jonna Fraser) en 'Terwijl Julie Nog Bij Me Zijn' (met Ali B).
Verder stond hij afgelopen jaar in het voorprogramma van Kenny B en werkte hij al eerder samen met Keizer, StukTV en Teske

Meer informatie : Facebook Ruben Annink
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren