Luister Online radio

drenthe
Muziekmix
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitradio
Hitradio
Luister
Nu

Nieuwe Single : Tiffany Oosting : Deze rozen zijn voor jou !

De 12-jarige spontane en zeer sociale Tiffany Oosting uit Emmen windt er geen doekjes om: Ze hoopt ooit als zangeres van het levenslied door te breken in ons land. Toen zij enige tijd geleden aan haar vader vroeg of ze een liedje mocht opnemen, viel de keus op The Boom! Music studio van Frank Verkooyen. En ook Frank raakte enthousiast nadat hij haar had horen zingen. “Ze heeft een mooie klank met een fraai rauw randje, en daarnaast is een het meisje met een prettige uitstraling”, zo laat de Bredase zanger, componist en producer weten.


Ondanks haar jeugdige leeftijd is Tiffany al jaren gek van de liedjes van André Hazes maar daarnaast zingt deze jonge dame, die absoluut geen podiumvrees kent, ook heel graag mee met muziek van Sieneke en Marianne Weber. Het artiestenbloed stroomt daarnaast ook door de aderen van deze teenager want zowel Jannes als Bouke behoren tot haar familie.

Eenmaal in de studio moest natuurlijk nog wel een passend liedje worden gevonden voor de debuutsingle van Tiffany. Ze kwamen uit bij ‘Und diese Rosen sind für Dich, liebe Mamatschi’ van Jantje Smit. Femke Reuvers schreef vervolgens een Nederlandse tekst op het nummer en Frank Verkooyen zette het origineel om naar een fris hedendaags arrangement. ‘Deze Rozen Zijn Voor Jou’, is een prachtig levenslied in een fraaie muzikale entourage zoals je die nog maar weinig hoort tegenwoordig. Tiffany Oosting.. onthouden dus die naam!

Meer informatie : Facebook Tiffany Oosting
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren