Harjan komt met nieuwe singel : Ik kan het niet alleen !

Hoewel de titel van Harjan Toutenhoofd uit het mooie Uithuizen (Groningen) anders doet vermoeden “Ik kan het niet alleen” gaat hij het toch solo proberen!


Harjan (Toutenhoofd) begon al vroeg in de muziekwereld en komt nu met een hele verrassende CD, een cover van de Dijk getiteld "Ik kan het niet alleen" maar dan wel in een volledig nieuw jasje gestoken door Producer Martin Sterken.
Velen kennen hem van het Duo Dubbel-Fris waarmee hij in 2013 samen met Siebrand Pagters veel optredens door heel het land heeft mogen verzorgen, en als Duo brachten ze in 2014 hun eerste liedje uit getiteld: "Lachen is Leven" Deze werd door Radio NL meteen opgepakt en bij TV Oranje stonden ze zelf op nr 25 van de top 1500 dat jaar. Er werd meteen een album opgenomen en kwam in november 2014 op de markt met als titel: “Eindeloos gezellig”.
De laatste single die is uitgebracht van het duo is "Meisje lief met je rode rok" deze werd i.s.m Feest DJ Maarten opgenomen. Jammer genoeg kozen de heren ervoor om in 2017 ieder hun eigen pad te volgen.
Toen Harjan 14 jaar oud was draaide hij als DJ zijn eerste plaatjes al op een camping en vandaar uit groeide hij verder als DJ. In 2002 kwam hij Lucas Hulshoff van Lucas en Gea tegen en die inspireerde hem om te gaan zingen, Eerst hield hij dat nog heel kleinschalig omdat hij als DJ het te druk had. Maar in 2007 kwam dan toch de eerste Single getiteld: "Helemaal" het origineel was van de band Midnight maar die zongen het in het Gronings. Daarna volgende er nog een drietal liedjes, “Jij wilt vrij zijn” (2008), “Wat voor vrouw ben jij” (2009) en “Ik ben verloren zonder jou” (2010) en nu dan “Ik kan het niet alleen”

Website : www.dubbel-fris.info

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..