Team FM - William Burg - Lach en leef

Muziek

William Burg - Lach en leef

William Burg’s nieuwste plaat heeft de titel ‘Lach en leef’ meegekregen. Dit prachtige lied, geschreven door Marco Meesters en opgenomen bij Jurgen Kuppens, is een lied waarop William laat horen dat hij zowel gevoelige kleine liedjes als gezellige feeststukken moeiteloos aankan. Beide muzikale scenario’s zijn namelijk verpakt in deze op en top meezinger.

Nieuwe plaat William Burg een knaller ?

William Burg’s nieuwste plaat heeft de titel ‘Lach en leef’ meegekregen. Dit prachtige lied, geschreven door Marco Meesters en opgenomen bij Jurgen Kuppens, is een lied waarop William laat horen dat hij zowel gevoelige kleine liedjes als gezellige feeststukken moeiteloos aankan. Beide muzikale scenario’s zijn namelijk verpakt in deze op en top meezinger. Middels ‘Lach en leef’ ‘een track die qua ritme en tekst in de lijn van succesvolle andere tracks ligt’ zal William weer een treetje op de succesladder klimmen !    

‘Ware liefde’, de voorlaatste single van William Burgh heeft de sympathieke Brabantse zanger veel bijval en aandacht van de media opgeleverd. Zijn carrière zit dus in een goeie flow! Dit bleek onlangs maar weer eens toen zijn fandag, 10 oktober jl. in Berlicum, hem opnieuw een bomvolle zaal opleverde. En dat was dus alweer de vijfde achtereenvolgende keer dat er voor dit evenement geen kaart meer te krijgen was. Hoewel het misschien anders lijkt brengt de in 1974 geboren Bosschenaar pas sinds een paar jaar singles en albums op de markt. Vanwege de successen en de relatief korte termijn dat William liedjes uitbrengt, kreeg hij het predicaat “Best bewaarde geheim van Brabant”! Lach en Leef is de opvolger van singles als  ‘Ik wil nu dansen’, ‘De mooiste vrouw’, ‘Jij kwam in mijn leven’, ‘Vrienden voor het leven’ en de Jeffrey Kuipers-cover ‘Ware liefde’ 

Alles over deze zanger is te vinden via http://williamburg.nl/

Last modified on zondag, 22 november 2015 01:16