Team FM - Ramon Sandbergen - Ik Geef Wat Ik Je Kan Geven

Muziek

Ramon Sandbergen - Ik Geef Wat Ik Je Kan Geven

HOOFDDORP – Zanger Ramon Sandbergen wilde dat zijn debuut-single een volks liedje zou zijn, maar wel met diepgang. Goede vriend Bram Koning is daarom opgetrommeld voor de melodie en tekst.

 

“Bram, nou wil ik eindelijk eens een eigen plaat en ik wil dat jij hem gaat maken.”, zei de 44-jarige zanger. De tekstschrijver kreeg de taak om een om een liedje te schrijven dat lekker in het gehoor ligt, volks met diepgang. Een soort André Hazes-achtig liedje, omdat Ramon liefhebber is van zijn muziek.

Als bedrijfsleider van de Plashoeve, het stamcafé van André Hazes in Vinkeveen, komt hij vaak in aanraking met de nummers van Hazes. Vanaf nu is het tijd om zijn eigen zangcarrière aan te pakken. Tot de single ‘Ik geef wat ik je kan geven’ was daar nooit tijd voor in verband met zijn werk in de horeca.

In Vinkeveen woont ook Ramon Sandbergen zijn goede vriend Bram Koning. Hij heeft al teksten geschreven voor diverse grootheden. Ruth Jacott, Ria Valk, Willeke Alberti en vele anderen zijn Sandbergen voorgegaan. Bram wilde ook graag voor de zanger uit Hoofddorp een nummer schrijven. “Hij is echt een vocalist met een geweldige uithaal en een klassieke zangopleiding.”. Met een beetje Tom Jones in zijn achterhoofd heeft hij het nummer ‘Ik geef wat ik je kan geven’ voor Ramon geschreven.

 

Last modified on zondag, 22 november 2015 01:12