Muziek

Rate this item
(0 votes)

Zingende politicus’ Elias van Hees brengt kerstsingle uit : Alweer Een Jaar Voorbij !

Gepubliceerd december 23, 2019
Politicus en volkszanger Elias van Hees (32) brengt vandaag een kerstsingle uit. ‘Alweer een jaar voorbij’ is een rocknummer in kerstsfeer met een levendige sound en feel. De tekst gaat over geluk, hoop en optimisme en het tellen van de zegeningen van het afgelopen jaar.
De compositie is opgenomen en geproduceerd in de studio van de Haagse ondernemer en gemeenteraadslid Jelle Meinesz onder het label Rejellety Records.

Mensen zullen Elias van Hees vooral kennen als Haags oud-raadslid en sinds vorig jaar als woordvoerder van de lokale partij Hart voor Den Haag/Groep de Mos. En sinds een halfjaar, na de lancering van Van Hees’ eerste single uiteraard als de ‘zingende politicus’.

Het kerstlied ‘Alweer een jaar voorbij’ is de opvolger van zijn eerste single ‘Het Meisje van de Bakker’.
Alof Aarssen, de vaste songwriter van Elias’ eerste single, is nu ook weer betrokken bij de productie en schreef de tekst. Elias: ‘Een eigen kerstplaat had ik nooit verwacht, maar dit is zo gaaf! Ik wens alle mensen al het geluk van de wereld en dat is waar dit lied over gaat. Alleen is maar alleen, dus staan vriendschap, hoop en verbinding centraal. Dit sluit ook aan op waar het kerstfeest volgens mij oorspronkelijk over gaat: liefde en een hoopvolle toekomst’, aldus Elias.

In de videoclip, gemaakt door Jaap van Didden, wordt Elias ondersteund door leden van de rockband Cathouse en omringd door vrienden. Ook bekenden zoals illusionist Robin Matrix – eerder dit jaar halve finalist in tv-programma Holland's Got Talent -, Jelle Meinesz, opiniemaker Paul van der Bas en politicus Andre Elissen maken hun opwachting in de clip. Het liedje is naast Youtube ook te beluisteren via de grote streamingsdiensten zoals Spotify, Apple Music, Deezer, HitsNL en Itunes.

Bekijk hier de videoclip : Elias Van Hees - Alweer Een Jaar Voorbij

Meer informatie : www.eliasvanhees.nl