Duo NL : Jij Laat Het Zonnetje Weer Schijnen hoor elke dag om 12 uur en `18 uur op Team FM (Tipper v/d week 30) Featured

Tipper van de week 30. ‘Jij Laat Het Zonnetje Weer Schijnen’ is de nieuwe single van DuoNL, en werd wederom geschreven door Olav Hesselmans en geproduceerd door Hans Aalbers. Hiermee heeft DuoNL een passende opvolger in handen van de airplayhit ‘Alles’.

Dana Winner - Eerste liefde hoor je elke dag om 12 uur en 18 uur op Team FM (Tipper v/d week)

Tipper v/d week 27 - Dana Winner blijft de grande dame van het Nederlandse lied en won vorig jaar een hele nieuwe schare fans met haar verbluffende deelname aan ‘Liefde voor muziek’. Het resultaat loog er dan ook niet om.Het album ‘Puur’ van Dana ging maar liefst 26,000 keer over de toonbank en werd met een platina award bekroond. Dana kreeg vorig jaar ook de Radio 2 Zomerhit als beste zangeres van het jaar.Inmiddels heeft Dana, na een indrukwekkende concerttour door de Lage Landen, een nieuw album klaar, met daarop 12 unieke bewerkingen in het Nederlands van onverwachte internationale klassiekers als Who’ll Stop The Rain – CCR, Good Tradition – Tanika Tikaram & Wër Bisto – Twarres.Dana nam o.a. Frank Vander linden onder de arm om prachtige teksten te schrijven voor deze nummers.TRACKLIST1. Eerste Liefde, Mooiste Liefde2. Ik Wil Voor Jou3. Nergenshuizen4. Dit Wonder5. Vogelvrij6. Jouw Liefde Is Alles7. Een Vrouwenhart8. De Mooiste Bloemen9. Als Je Zingt10. Waar Ben Jij11. Ik Geef Me Over12. Blijf Bij MijBron: https://www.danawinner.com

Andre Hazes - Later Komt De Spijt hoor je elke dag om 12 uur en 18 uur op Team FM (Tipper v/d week)

Tipper van de week 28. Nieuwe Single Andre Hazes - Later Komt De Spijt !

Randy Voet - Ga Met Me Mee hoor je elke dag om 12 uur en 18 uur op Team FM (Tipper v/d week)

‘Tipper van de week 25. Ga Met Me Mee’ is de opvolger van de succesvolle single ‘Wat Jij Wil’ van de in Oss geboren en getogen zanger Randy Voet. De single is wederom geproduceerd door het succesvolle productieteam Sonic Solutions (o.a. Wesley Klein, Willem Barth, Youri Plaisier, Charelle & Franky Falcon) die ook verantwoordelijk waren voor de compositie.
Pagina 1 van 23

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..