Nieuwe Single Bouke : Turn back time hoor je elke dag om 12 uur en 18 uur op Team FM (Tipper v/d week)

Tipper van de week 20. Bij het zien van de nieuwe videoclip van Bouke waan je jezelf “Back In The Old Days“. De jaren ‘50 in Amerika hebben nog steeds een magische aantrekkingskracht.

Silvia Swart - Jij wil meer hoor je elke dag om 12 uur en 18 uur op Team FM (Tipper v/d week) Featured

Tipper van de week 21. Na een klein vooronderzoekje via de social media, wat het publiek graag voor genre zou willen horen (slow country of een oldie) kwam de meerderheid uit op een oldie.

René Becker - Voel Wat ik Voel hoor je elke dag om 12 uur en 18 uur op radio Team FM (tipper v/d week)

Tipper van de week 19. Zodra de lentekriebels zich aandienen gaan artiesten vaak nadenken over hun zomersingle waarvan ze hopen dat het dé Zomerhit van het jaar gaat worden. Dit geldt nu ook voor de sympathieke Groningse zanger René Becker. Het enthousiasme over ‘Voel!’, zijn allernieuwste single, is zo groot dat zowel de zanger zelf, zijn platenlabel Rood-Hit-Blauw, als Feest DJ Maarten de uitdaging wel durven aan te gaan.

Grad Damen - De Langste Adem hoor je elke dag om 12 uur en 18 uur op radio Team FM (Tipper vd week)

Tipper v/d week 17. Grad Damen timmert de laatste jaren flink aan de weg, met zijn onmiskenbare eigen geluid. De liedjes zijn qua tekst erg goed in elkaar gestoken en zeggen ook echt wat. Dit is mogen we dan ook verwachten van zijn nieuwste single ‘De Langste Adem’ wij kunnen u vast melden dat dit absoluut het geval is. Deze nieuwe single is een levenslied in de puurste vorm, dat gaat over hoe alleen je kan komen te staan door omstandigheden.
Pagina 1 van 21

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..