Dana Winner - Eerste liefde hoor je elke dag om 12 uur en 18 uur op Team FM (Tipper v/d week)

Tipper v/d week 27 - Dana Winner blijft de grande dame van het Nederlandse lied en won vorig jaar een hele nieuwe schare fans met haar verbluffende deelname aan ‘Liefde voor muziek’. Het resultaat loog er dan ook niet om.

Het album ‘Puur’ van Dana ging maar liefst 26,000 keer over de toonbank en werd met een platina award bekroond. Dana kreeg vorig jaar ook de Radio 2 Zomerhit als beste zangeres van het jaar.

Inmiddels heeft Dana, na een indrukwekkende concerttour door de Lage Landen, een nieuw album klaar, met daarop 12 unieke bewerkingen in het Nederlands van onverwachte internationale klassiekers als Who’ll Stop The Rain – CCR, Good Tradition – Tanika Tikaram & Wër Bisto – Twarres.

Dana nam o.a. Frank Vander linden onder de arm om prachtige teksten te schrijven voor deze nummers.

TRACKLIST
1. Eerste Liefde, Mooiste Liefde
2. Ik Wil Voor Jou
3. Nergenshuizen
4. Dit Wonder
5. Vogelvrij
6. Jouw Liefde Is Alles
7. Een Vrouwenhart
8. De Mooiste Bloemen
9. Als Je Zingt
10. Waar Ben Jij
11. Ik Geef Me Over
12. Blijf Bij Mij

Bron: https://www.danawinner.com

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..