Dennie Christian - Oogverblindend hoor je elke dag om 12 uur en 18 uur op Team FM (Tipper van de week)

Tipper van de week 41 - Dennie Christian - Oogverblindend


DELFT- Dennie Christian viel voor bijzondere dame uit Delft. Ze was 'Oogverblindend' en dat is de titel van zijn nieuwe single.


Vorig jaar zomer was Dennie Christian een opvallende verschijning tijdens het Varend Corso in het Westland. De zanger had zelfs een eigen boot in de jaarlijkse optocht op het water. Bij aankomst van de bonte stoet in Delft gebeurde er iets bijzonders. Populair bij jong en oud - zeker na het succesvolle optreden bij de Beste Zangers – was het dringen om met de Schlagerkoning op de foto te kunnen.
En daar was dan opeens die bijzondere dame… Ze had zich er speciaal voor uitgedost, zo leek het wel. Een speciale jurk met Delfts Blauwe figuurtjes en knap in de make-up. “Mag ik je zoenen?”. Op een antwoord werd niet gewacht. Tijd voor een gesprek was er vervolgens nauwelijks, want de rij wachtenden was lang.
‘Oogverblindend’ zo herinnert Dennie zich de Delftse schone. En het voorval inspireerde hem en zijn producer Edwin van Hoevelaak tot het schrijven van een speciaal lied met die titel.
‘Die foto kan wat mij betreft zo op de hoes’ stelde de zanger. En zo ontstond de vrolijke nieuwe single van Dennie Christian: Oogverblindend!

Bekijk De clip Oogverblindend van Dennie Christian op onze Youtube Pagina : Dennie Christian : Oogverblindend

Bron: DennieChristiancom.nl

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..