DAB+, Kabelradio, TV en Internet

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
Studio 4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Edwin Bos - In Dromen Geloven hoor je elke dag om 12 uur en 18 uur op Team FM (Tipper van de week)

Tipper van de week 19. Edwin Bos - In dromen geloven. Dat is de titel van de gloednieuwe single van Edwin Bos en dat is ook zeer zeker wat de zanger doet. Als kleine jongen stond hij al vol bewondering te kijken naar een zanger die bij de plaatselijke muziekwinkel zijn single stond te promoten. Edwin had zijn droom gevonden, mensen vermaken met mooie liedjes.

Inmiddels is de zanger al weer vijf jaar actief in de studio, om zijn droom na te streven. Langzaam maar zeker heeft hij zijn eigen sound gecreëerd en muzikaal timmert hij goed aan de weg. Met zijn nieuwe single wil de zanger iedereen graag een hart onder de riem steken. “Blijf in je dromen geloven en maak dan je dromen waar”. Ook als anderen het uit je hoofd proberen te praten. Als jij echt dat ene doel wil behalen, blijf erin geloven hoe moeilijk het soms ook kan zijn. Het is een vrolijk en fris nummer waar je een goed gevoel aan over houdt en waarvan de tekst zeer zeker van blijft hangen.

Bekijk hier de videoclip : Edwin Bos - In Dromen Geloven

Website : www.edwinbosentertainment.nl
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.