DAB+, Kabelradio, TV en Internet

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
Studio 4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Belinda Kinnaer - Het Leven Valt Best Mee hoor je elke dag om 12 uur en 18 uur op Team FM (Tipper van de week)

Tipper van de week 27. Na het prachtige duet “Oneindig” met Wolter Kroes, een uitverkochte jubileumshow in het Amphion in Doetinchem en het muzikale avontuur met de succesvolle single “Genieten” van de All Stars Band, is Belinda Kinnaer helemaal klaar voor de zomer met haar nieuwe single “Het leven valt best mee”.


De goedlachse zangeres trakteert met deze plaat het publiek op zon, zee, strand en vakantieplezier en komt daarnaast tot de conclusie dat ons eigen kikkerlandje helemaal zo slecht nog niet is.
Top producer Edwin van Hoevelaak heeft het nummer voorzien van een heerlijke country feel en de gitaarpartijen van Marcel Fisser zijn hierbij de spreekwoordelijke kers op de taart.
Saillant detail is dat Arnold Kuik, gitarist van de band Mooi Wark, de tekst heeft geschreven.

In de videoclip, grotendeels opgenomen in Turkije, maken de verrassende figuranten het zomergevoel compleet.

Belinda: “Ik hou van een boodschap in mijn songs. In de hectische wereld van vandaag, waar iedereen het steeds drukker lijkt te krijgen, is het goed op af en toe eens pas op de plaats te maken en te genieten van de mensen en mooie dingen om je heen. Geluk zit in kleine dingen. Eigenlijk heb je niet zoveel nodig, het leven valt best mee ;) “.

De komende maanden zal Belinda naast het promoten van de nieuwe single intensief in de weer zijn met de voorbereidingen van haar theatershows op 2 en 3 februari 2020 in het Amphion Theater.

Bekijk hier de videoclip : Belinda Kinnaer - Het Leven Valt Best Mee

Meer informatie : www.belindakinnaer.com
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.