Tipper van de Week

Tipper van de week : Sieneke : Wat 'N Ellende : Je hoort de tipper elke dag om 12 uur en 18 uur op radio Team FM !

Gepubliceerd juli 16, 2021
De tipper van deze week is : Sieneke : Wat 'N Ellende : Je hoort de tipper elke dag om 12 uur en 18 uur op radio Team FM !

Met de release van de nieuwe single ''Wat 'N Ellende''  is Sieneke er klaar voor dit najaar de Nederlandse bühnes weer veelvuldig te betreden. De altijd goedlachse zangeres heeft er voor gekozen een vrolijke meezinger uit te brengen. In het aanstekelijke ‘Wat ’n Ellende’ zingt ze over alles wat we met z’n allen zo missen. Van een ‘weekendje Parijs’ tot aan het ‘lekker liggen zonnen aan de Middellandse zee’. Na regen komt zonneschijn en tot die tijd zal Nederland ‘muzikaal overleven’ met ‘Wat ’n Ellende’!
Na haar deelname ruim elf jaar geleden aan het Eurovisie Songfestival is de carrière van de inmiddels 29-jarige zangeres onverminderd succesvol. Zo staat er dit het najaar veel op stapel. Van nieuwe muziek en optredens door het hele land tot aan haar gastoptreden tijdens de theatershows van Frans Bauer. Sieneke zingt in deze shows naast een solo stuk ook een prachtige duetten medley met de populaire volkszanger.

Meer informatie : www.sieneke.com

Media