Elke week wordt er 'Nieuwe Muziek' toegevoegd aan de speellijst!

Tipper Van De Week : Chris De Roo : Ik Loog Tegen Jou : Je hoort de tipper elke dag om 12 uur en 18 uur op radio Team FM !

Gepubliceerd februari 16, 2021
De tipper van deze week is Chris De Roo : Ik Loog Tegen Jou : Je hoort de tipper elke dag om 12 uur en 18 uur op radio Team FM !
De nieuwe single ‘Ik loog tegen jou’ is van de sympathie Drentse zanger, Chris de Roo. De single is de opvolger van de meest recente singles ‘Honderdduizend stukken’ en ‘Het geluk lacht ons toe’.
Samen met producer Jeff Zwart dook Chris de Roo de studio in. Al snel ontstond het idee voor ‘Ik loog tegen jou’; een emotionele semi-ballad die niet zal misstaan in Chris zijn live set en zeker te horen zal zijn op de radiozenders. De single is verschenen via platenmaatschappij DSMP.

Chris de Roo gaat al heel wat jaren mee in de entertainment branche en maakt van elke gelegenheid een feest. Zijn muziekkeuze en het contact met het publiek maken zijn optredens telkens tot een ware belevenis. Daarnaast zorgen zijn uitstekende producties voor veel aandacht op radio en Tv-zenders. 

Meer informatie : Facebook Chris De Roo
Last modified on dinsdag, 16 februari 2021 20:16

Media