Team FM - mei 2022

Roulette

KIJK LIVE MEE!


Elke zaterdag 12:00 - 18:00 uur. ARTIESTEN LIVE SESSIONS!
Team FM - mei 2022
Het idee achter het programma is dat de luisteraars de deelnemers leren kennen en de deelnemers elkaar. Door middel van interviews en live optredens leren we wat meer over Marco Gevers, Daniëlle Wijkstra, Sylvia Smit en Jill-Ann hun passie, hun dromen en uiteraard hun liedjes.
We hebben van de 1e aflevering van Roulette 4 een mooie compilatie gemaakt van de mooiste optredens.
Roulette 3 was een groot succes ! Er werd prachtig solo gezonden door de artiesten maar ook werden er hele mooie en verassende duetten gedaan.

Roulette,  het leuke live Programma van Team FM is er weer voor u! In een 2 uur durende show  kunt u als luisteraar kennismaken met de 4 deelnemers; Marco Gevers, Daniëlle Wijkstra, Sylvia Smit en Jill-Ann Holleman! 

Roulette,  het leuke live Programma van Team FM is er weer voor u! In een 2 uur durende show  kunt u als luisteraar kennismaken met de 4 deelnemers; Marco Gevers, Daniëlle Wijkstra, Sylvia Smit en Jill-Ann Holleman! De 1e uitzending is Zondag 1 Mei vanaf 14:00 uur !

Afgelopen zondag was de 2e aflevering van Roulette 3 met Sylvia Smit, Annet Nikamp, Tineke Willems en Davey van der Sluis en wat was het een succes ! 
Roulette, het populaire live Programma van Team FM met een 2 uur durende show waarin de luisteraar gaat kennismaken met de volgende 4 deelnemers; Sylvia Smit, Annet Nikamp, Tineke Willems en Davey van der Sluis.