Top 30

Team FM - november 2020

Week 48

november 29, 2020
Acda & De Munnik - Het Regent Zonnestralen
Andre Hazes - Zeg Maar Niets Meer
Arjon Oostrom - Dichterbij
Bokkers - Iederene Hef Een Reden
Boudewijn De Groot - Testament
Boudewijn De Groot - Verdronken Vlinder
Danny De Munk - Bij Elke Slok
Danny De Munk - Een Man Van De Wereld
Frank Boeijen Groep - Kronenburg Park
Frank Van Etten - Leef Vandaag
Henk Bernard & Henk Damen - Ze Zei Toch
Jeffrey Kuipers - Als Ik Nu Niet Ga
Mannenkoor Karrespoor - Lekker Op de Trekker
Nick & Simon - Oostenwind
Ramses Shaffy & Liesbeth List - Pastorale
Ray Benjamin - Ik geloof je niet meer
Richelle Van Ling - Met Mijn Ogen Dicht
Ron Brandsteder & Jose - So Long Marianne
The Poppys - Non Non Rien N'A Change
Vinzzent - Het Leven Duurt Maar Even
Wolter Kroes & Poke - Lekker He
Op het nieuwe label Tunes (een divisie van Rood-Hit-Blauw produkties) verschijnt het prachtige lied ‘De Kracht’ van Margretha van de Laar. Deze track komt ook op haar nieuwe album ‘Het kleine geluk’ te staan welke op 18 november 2020 eveneens veschijnt bij Tunes. De boodschap die ‘De Kracht’ meegeeft versterkt het gevoel dat we juist nu zo nodig hebben, want samen komen we door deze moeilijke periode.
De pepernoten liggen in de schappen en nu is het tijd om het Sinterklaaslied “Sinterklaas is een echte held” door Banketpiet & Muziekpiet Geraldo Ft. Henk Westbroek te gaan draaien en beluisteren.
Platenlabel: Rood-Hit-Blauw brengt ism. Henk Westbroek, Banketpiet & Muziekpiet Geraldo deze prachtige Sinterklaas single uit. Dit kan wel eens DE opvolger zijn van de SinterklaasHIT van het Goede doel “Sinterklaas, wie kent hem niet”
Henk Westbroek Banketpiet & Muziekpiet Geraldo, zingen een loflied over Sinterklaas. Een liedje voor deze tijd. Een liedje voor iedereen! Henk Westbroek en Erwin Angad-Gaur tekenden voor de compositie en de tekst.
Jurgen Geers ondervindt natuurlijk op dit moment, net als vele collega artiesten, ook veel last van het Corona virus, maar toch schijnt bij hem de zon in zijn nieuwe single. Daarom heeft Jurgen ondanks deze vervelende periode toch besloten om zijn nieuwe single “Zonneschijn” in de release te doen. Dit mooie nummer is alweer de 4e single die hij dit jaar uitbrengt, het begon dit jaar in Januari met “Naar het café” in April bracht hij “Waarom” vervolgens in Juli “Verliefd” uit en dan nu “Zonneschijn”.
Ik werk al lange tijd met een vast team, zo neem ik al mijn nummers op bij Martin Sterken, die weet als geen ander hoe hij mijn teksten kan bewerken tot een mooie productie, ook nu weer.
“Laat de liefde niet meer overgaan” is de nieuwe single van zangeres Sissi wat zij samen heeft gemaakt met een talentvolle rapper uit Apeldoorn en is opgenomen bij Roy Otters.
Sissi geboren op 20 juli 1983 te Hoorn komt met een prachtig liefdevol liedje, wat vooral mensen in deze moeilijke tijd wat dichter bij elkaar zal brengen. Iedereen kan vooral nu wel wat extra warmte en liefde gebruiken. Het is de bedoeling van Sissi om liefde en positiviteit de wereld in te brengen. Nu wij naast de moeilijke corona tijd ook nog de koude december maand ingaan en de nadere feestdagen heel anders zullen worden hoopt Sissi wat vrolijkheid te brengen bij de mensen thuis. Dit mooie liefdesliedje “Laat de liefde niet meer overgaan” mocht Sissi samen maken met de talentvolle rapper Danny Meijer uit Apeldoorn.

Rien van Boven heeft de smaak te pakken. Met zijn country nummers staat hij in diverse internationale playlijsten en ook met het duet ( samen met Cassandra) hoor je regelmatig op de diverse radiostations. "Kleur het Leven" is een Nederlandstalig nummer die hij solo uitbrengt en ook hierbvoor heeft hij wederom de hulp ingeroepen van Tim Hemme en Angela Radtke voor respectivelijk de muziek en de tekst. Het laat zien dat Rien van Boven een zanger is die van vele markten thuis is. Ook met deze solo single hoopt hij weer vele muzikale harten te gaan verwennen.

Anita heeft een nieuwe single uitgebracht genaamd : Feesten Vieren Zwaaien ! 
Na een jaar hard werken brengt zanger Pierre Kleinjans op woensdag 4 november een nieuwe single uit: “Recht uit mijn hart”. De titel zegt het eigenlijk al de single is “recht uit het hart” tot stand gekomen en is geschreven door Wouter Janssens en geproduceerd door Richard Poot en Frank Stukker, het gouden team waarmee de zanger al meerdere singles heeft gemaakt. In de clip is een rol weggelegd voor de bekende trompettist Cees Trappenburg, die over de wereld heeft getoerd met Armin van Buuren. Cees heeft ook de trompet ingespeeld op de single.
Peter en Justus kwamen elkaar voor het eerst tegen rond 1990 via een gemeenschappelijke kennis toen ze allebei nog in Amsterdam woonden.
Toen Justus Peter in een koor hoorde zingen werd hij erg geïnspireerd en met een door hem geschreven tekst toog hij in 1991 naar Peter, die de toetsen bespeelt, om te kijken of er een lied van te maken viel. Al snel was hun eerste lied geboren met de titel EINDELOOS BESTAAN”.
Geïnspireerd door een oude synthesizer hit uit de jaren tachtig werd Monique Heegen al bijna automatisch richting de studio van Gerto Heupink in Enschede genavigeerd om haar ideeën voor een nieuwe muziekproductie te delen. De liefde voor de synthesizermuziek waarmee Gerto in de jaren tachtig met het duo Future World Orchestra grote successen scoorde, bleef ook in zijn werk als producer een onvoorwaardelijke plek behouden. Toen Monique de track liet horen die haar enthousiasme had gewekt kreeg Gerto meteen de smaak te pakken.
Pagina 1 van 16